Retorn a la feina pensant en Las Palmas

Retorn a la feina pensant en Las Palmas

Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat aquest dimarts al camp Tito Vilanova després d’un dia de descans en una sessió sense Paco Alcácer, amb gastroenteritis

Torna la feina al FC Barcelona. Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat aquest dimarts al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva per començar a preparar el partit de Lliga de dijous davant l’UD Las Palmas. Una sessió que ha estat la primera de la setmana després de tenir descans dilluns.

A l’entrenament han participat tots els disponibles menys Paco Alcácer, que no s’ha entrenat a causa d’una gastroenteritis. El davanter ha vingut a la Ciutat Esportiva i després de veure’l els metges, ha marxat a casa. A més, també ha entrenat el jugador del Barça B Carles Aleñá.

Els homes d’Ernesto Valverde es preparen per al duel de dijous (21.00 hores) a Gran Canària, on es veuran les cares als homes de Paco Jémez en la 26a jornada del campionat de Lliga. Cal recordar que els culers entrenaran dimecres a la tarda i posteriorment viatjaran cap a Las Palmas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut