Més d’un centenar de penyistes al 25è Aniversari de la PB Trinitat Vella

Més d’un centenar de penyistes al 25è Aniversari de la PB Trinitat Vella

El 17 de febrer es van donar per tancats els actes de celebració de l’aniversari de la penya barcelonina amb un sopar de gala

Febrer ha estat un mes ple de celebracions per la Penya Blaugrana Trinitat Vella. Amb motiu del seu 25è Aniversari, la entitat va organitzar diverses activitats per commemorar la fita amb tots els seus socis. Els tornejos de dòmino i de l’anomenat “walking football” van donar pas a un sopar de gala que va tancar amb honors l’efemèride.

Més d’un centenar de penyistes i amics es van citar a un restaurant situat al Moll del Gregal de Barcelona. La representació barcelonista va ser encapçalada per Daniel Sala, membre de la Comissió Social del FC Barcelona responsable de les Penyes, Paco Clos, ex-jugador i membre de l'Agrupació Barça Jugadors, Jordi Monturiol, president de la Federació de Penyes del Barcelonès Est i pel president de la Penya Blaugrana Trinitat Vella, Alfredo López. També hi van assistir la membre de la Comissió de Penyes del FC Barcelona, Elvira Pou o el president de l’Agrupació de Clubs i Penyes de Futbol, Lluís Monràs, entre d’altres personalitats.

L’acte va servir per realitzar el tradicional intercanvi d'obsequis i reconeixements per part de la penya a diversos socis i va concloure amb un brindis per desitjar èxits al FC Barcelona durant aquesta temporada.

Un total de 12 penyes van ser representades al llarg de l’acte de celebració de la penya barcelonina: PB Pep Ventura, PB Cor Culé, PB Sant Cugat, PB Cinc Copes, PB Teixonera, PB Foment Martinenc, PB Poble Nou, PB Districte XXVII La Sagrera, PB Villaverde, PB La Guineu, PB Bon Pastor i la PB Anguera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut