FC Barcelona Lassa – Movistar Inter: Remuntada i cap a la final! (3-3)

FC Barcelona Lassa – Movistar Inter: Remuntada i cap a la final! (3-3)

Els gols de Leo Santana, Ferrao i Joao capgiren el 0-2 en una segona meitat vibrant i que permet als d’Andreu Plaza lluitar pel títol de la Copa del Rei tres anys després

El FC Barcelona Lassa ja té la final que tant i tant desitjava. Ho ha aconseguit vencent tot un Movistar Inter a les semifinals de la Copa del Rei, en una eliminatòria emocionant, igualada i amb molts gols. Perquè si a l’anada es van veure quatre dianes per banda, al Palau Blaugrana el resultat ha estat un 3-3 que ha permès als d’Andreu Plaza aconseguir la classificació per a la final tres anys després.

Novament amb remuntada inclosa, i també novament amb una gran actuació de Paco Sedano, després que l’Inter s’avancés amb un 0-2 a la primera part amb gols de Solano (0-1, min 15) i Daniel (0-2, min 20). Però la història ha canviat radicalment amb el pas per vestidors, amb un Barça que ha sortit a totes. No ha trigat gaire a reduir diferències, ja que Leo Santana, després d’un parell de refusos del porter i la defensa visitant, ha fet l’1-2 (min 23).

A partir d’aquí, el domini ha estat per als barcelonistes, que han continuat pressionant. Especialment Ferrao, que, tot i fer-se una luxació a l’espatlla esquerra, ha continuat jugant i ha tingut un parell d’oportunitats clares, abans de fer el 2-2 que ha posat els culers més a prop de la final (min 36). Ja amb porter jugador de l’Inter, Joao ha acabat de fer esclatar el Palau amb un gol des del propi camp que ha donat calma i tranquil·litat (min 39). Perquè, tot i que Daniel ha fet el 3-3 a 12 segons per al final, el valor doble dels gols a camp contrari ha proporcionat al Barça el que tant buscava: jugar la final de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut