Ángel Ximénez Avia Puente Genil – FC Barcelona Lassa: Contundència sense desconnexió (19-38)

Els de Xavi Pascual s’emporten el triomf després d’un partit complet i que ha comptat amb una bona actuació de Ristovski i l’encert de Valero Rivera (9 gols) i N’Guessan (6)

El FC Barcelona Lassa d’handbol ha canviat bé el xip després del desgast que va suposar el triomf contra el Vardar, i ha derrotat l’Ángel Ximénez Avia Puente Genil a la Lliga Asobal (19-38). Ha estat el dia que el Barça ha arribat als 180 partits consecutius invicte en tornejos domèstics, amb una victòria que s’ha començat a gestar al primer període. L’encert de Ristovski –50% d’aturades en els primers 30 minuts– i els gols de Valero Rivera (9 dianes) i N’Guessan (6 dianes), màxims golejadors, han estat factors importants en el triomf final.

Especialment l’actuació del porter macedoni, que ha estat clau per permetre als de Xavi Pascual marxar al descans amb un 10-16, després de deu aturades i un gol a porta buida. Perquè, tot i que el Barça ha tingut problemes per trencar el partit –no ha pogut aconseguir més d’un gol de diferència fins al minut 18 malgrat l’encert inicial d’N’Guessan–, un parcial de 0-4 secundat per les aturades de Ristovski han fet possible posar la directa.

Una diferència que ja ha estat molt difícil de combatre per als locals. I més encara amb els dos gols ràpids de Jallouz i Ariño, que han posat el +8 per als blaugranes a l’inici de la represa (10-18, min 32). El mateix Ariño ha superat la barrera dels deu gols (11-22, min 40) i, a partir d’aquí, la renda s’ha anat mantenint, també gràcies a les dianes en contraatacs. Al final, 19-38 per assolir un nou triomf a l’Asobal i sumar 139 enfrontaments consecutius a la Lliga sense perdre.