Així ha estat el viatge a València

Així ha estat el viatge a València

L’expedició blaugrana s’ha desplaçat aquest dijous cap a terres valencianes per a la disputa del matx a Mestalla (21.30 h) corresponent al partit de tornada de les semifinals de Copa

Els homes d’Ernesto Valverde ja descansen a València. L’expedició del FC Barcelona ha viatjat aquest dijous cap a terres valencianes per enfrontar-se al València a Mestalla (21.30 h), en el matx corresponent al partit de tornada de les semifinals de Copa. Els culers intentaran fer valdre el bon resultat aconseguit a l’anada, on van vèncer per 1-0 al Camp Nou, per intentar assolir la que seria la cinquena final de Copa del Rei consecutiva.

L’expedició blaugrana ha sortit de l’aeroport del Prat a les 10.45 h i ha aterrat a terres valencianes a les 11.30 h, en el que ha estat el primer desplaçament de Coutinho i Yerry Mina amb el primer equip. Una expedició encapçalada pels 18 jugadors convocats per Ernesto Valverde, a més dels membres de la Junta Directiva Oriol Tomàs i Xavier Vilajoana, a més del responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip, Guillermo Amor. Els culers descansaran a l’hotel fins a l’hora del partit, on intentaran assolir la que seria la 40a final de Copa en la història del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut