Andrés Iniesta: “Serà una eliminatòria dura i exigent”

Andrés Iniesta: “Serà una eliminatòria dura i exigent”

El migcampista blaugrana assegura que en l’enfrontament contra el Chelsea als vuitens de final de la Lliga de Campions el Barça ha de “pensar a fer dos partits molt seriosos i no fer concessions, perquè a la Champions penalitza molt”

El proper repte del FC Barcelona serà aconseguir un bon resultat en el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Andrés Iniesta ho té clar: “L’eliminatòria és dura i exigent i ens marcarà. Haurem de fer dos partits quasi perfectes per classificar-nos”.

Serà un duel especial per al migcampista barcelonista, que tornarà a l’escenari en el qual, al minut 92 del 6 de maig del 2009, va donar al Barça la classificació per a la final de la Champions. “Va ser un golàs. El destí va voler que la pilota entrés. A títol personal és un dels millors moments que he viscut esportivament”, recorda el 8 barcelonista.

El capità blaugrana també ha analitzat l’estat de forma en què arriba l’equip al duel de Stamford Bridge: “L’equip arriba en un bon moment i ho hem d’aprofitar. Hem de pensar a fer dos partits seriosos i no fer concessions, perquè a la Champions penalitza molt”. “Cada partit és una història i cada eliminatòria és diferent”, sentencia Andrés Iniesta.

Consulta en aquest vídeo les declaracions més destacades d’Andrés Iniesta prèvies al duel contra el Chelsea a Stamford Bridge!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut