Baskonia - Barça Lassa: El primer quart condiciona el partit a Vitòria (96-72)

Els barcelonistes cauen amb claredat al Buesa Arena en un duel què el parcial inicial de 31-7 marca el desenvolupament del matx

El Barça no ha pogut superar al Baskonia en la seva visita al Buesa Arena (96-72). Un duel en què el parcial obtingut en contra en el primer quart ha marcat el desenvolupament del matx. Tot i així, els blaugranes han lluitat per reduir les diferències però el conjunt vitorià ha sabut mantenir l’avantatge.

El matx ha començat amb poc encert per part dels barcelonistes en un partit en què Pau Ribas ha estat baixa d’última hora per una gastroenteritis aguda. Un fet que ha aprofitat el Baskonia enmig d’un festival ofensiu dels vitorians, que han aconseguit un parcial de 31-7.

Els culers han intentat reduir les diferències en el segon període augmentant la intensitat defensiva, però l’efectivitat ofensiva del Baskonia ha deixat un resultat de 58-30 al descans.

A la represa, els culers han guanyat el parcial ajustant la defensa i mostrant-se més encertats ofensivament. D’aquesta manera, en el darrer període els de Sito Alonso han seguit lluitant per rebaixar la diferència, però sense èxit davant un sòlid Baskonia. El proper duel dels blaugranes serà el dijous 8 de febrer a la pista del Maccabi (20.05 hores).