Cinquè ple de victòries de la temporada

Cinquè ple de victòries de la temporada

El futbol formatiu amateur del FC Barcelona culmina una jornada rodona, la darrera s’havia aconseguit a finals de gener, amb 13 victòries i 11 equips líders a les seves categories

ESCOLA F. GAVA - CADET A

El líder es mostra molt sòlid (0-5)

El Cadet A va solucionar amb gran solvència la visita al camp de l’Escola de Futbol Gavà, derrotant-los per un contundent 0 a 5. El protagonista del partit va ser Andy Villar, que va aconseguir un meritori hat-trick, amb tres gols que va anotar als minuts 30, 49 i 79. També van mullar Pablo Moreno, que ja suma 19 gols i lidera la classificació del màxim golejador de la categoria, i Anwar, completant la golejada. L’equip de Franc Artiga segueix intractable a la primera posició de la Lliga i manté els sis punts d’avantatge respecte l’Espanyol. La propera jornada torna a jugar lluny de la Ciutat Esportiva. Ho farà al camp del Sant Cugat, darrer classificat a la Lliga.

MARTORELL  - CADET B

No aixequen el peu de l’accelerador (1-4)

El triomf a domicili davant el Martorell va suposar el quinzè de la temporada. Tres punts més que van servir als nois de Sergi Milà per augmentar la distància respecte al Cornellà B, el segon classificat, a 12 punts. Marc Pelaz (m. 25), Fermín López (m. 36), Antoni Quetglas (m. 45) i Gerard Massana, en pròpia (m. 49), van ser els protagonistes dels gols blaugranes. La diana local, tot i estrènyer l’electrònic, perquè va ser l’1-2, es va quedar en anècdota a la finalització del matx. El proper matx del Cadet B serà contra el Sant Ildefons, cinquè classificat.

INFANTIL A - GIMNÀSTIC MANRESA

Segueixen sumant al capdamunt de la taula (5-0)

Victòria de molt bon joc i de prestigi davant el quart classificat de la Lliga. Els barcelonistes van trencar l’hermetisme defensiu del Gimnàstic de Manresa gràcies a un gol de penal transformat per Toni Caravaca al minut 25. A partir d’aquest moment, el domini blaugrana també es traduí amb gols de Gavi (m. 34), Ilias (m. 55), Xavier Planas (m. 60), màxim anotador de la competició domèstica amb 22 gols, i Jan Coca (m. 69). Amb aquest triomf, els de Carles Martínez aprofiten l’empat de la Damm a Manresa i augmenten a sis punts el seu avantatge sobre el segon classificat que ara és l’Espanyol. El següent partit de l’Infantil A serà davant el Cornellà, que ocupa el setè lloc.

BASE 2012 PALLARESOS C - INFANTIL B

Torna la mentalitat de la Lliga (1-3)

Els nois de David Sánchez es van tornar a el pilot automàtic de la Lliga i van aconseguir ahir un triomf balsàmic. Després de caure als quarts de final de la Intercontinental Football Cup disputada a Dubai, els blaugrana es van endur una victòria de mèrit al camp del Base 2012 Pallaresos per seguir al capdamunt de la classificació. Les dianes de Llorenç Ferrés (m. 15), Solo Traoré (m. 54) i Kareem Tunde (m. 69) van aplanar el camí cap els tres punts. L’Infantil B de David Sánchez lidera el Grup 1 de Preferent amb un punt d’avantage, amb un partit menys, sobre la Escuela San Pedro San Pablo i dos respecte La Floresta. El següent matx serà contra el Cambrils, que ocupa l’onzena plaça, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

DAMM B - ALEVI A

Més líders que mai (0-6)

L’Aleví A va sumar més de tres punts davant la Damm, segon classificat. Els blaugrana van ampliar distàncies amb el seu immediat perseguidor per segona jornada consecutiva i es van refermar al capdamunt de la classificació amb 12 punts de marge. Una victòria que va venir gràcies a sis gols repartits en el temps del matx: Jan Quiles (2), Jan Montes (2), Ivan Rodriguez i Hèctor Fort, màxim golejador dels barcelonistes en Lliga, van ser els autors. El següent partit de l’Aleví A serà contra la Igualada, dotzè classificat.

ALEVI B - MOLLET

Victòria d’ofici a la Ciutat Esportiva (2-0)

El conjunt blaugrana va aconseguir una treballada victòria contra el Mollet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els gols del partit van arribar en dos minuts de diferència (m. 11 i 12) i els protagonistes van ser Dereck López i Santos Ortiz. Aquest últim, en un majestuós llançament de falta que va recordar a l’últim gol que va aconseguir Lionel Messi al camp de Las Palmas. Els nois de Jordi Pérez, que segueixen immersos en la lluita pel campionat liderant la classificació amb un punt d’avantatge respecte l’Espanyol A, disputaran la pròxima jornada al contra el Manlleu, darrer classificat.

CIUDAD COOPERATIVA - ALEVI C

No deixen opció al rival (1-19)

La diferència en la taula es va transportar al camp. L’Aleví C, líder destacat de la Lliga, aconseguí una golejada que al minut 10 no s’albirava. Però després que el conjunt local situés l’1-1, els blaugrana van estar intractables de cara al gol i van marcar 18 dianes més. El gol està molt repartit en els de Dani Horcas, un equip amb molt poder ofensiu, i el matx davant la Ciudad Cooperativa no va ser una excepció.

Shane Kluivert (7), Lamine Yamal (2), Marc Bernal (2), Landry Cepas (2), Xavi Castellanos (2), Gibert Jordana (2), Jofre Torrent i Joel Escaler van ser els encarregats de situar els 19 gols en l’electrònic. Amb aquesta golejada, l’Aleví C segueix comptant tots els seus partits per victòries: 18 de 18 possibles. El proper matx dels blaugranes, líders amb 11 punts d’avantatge respecte el Sant Ildefons, serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Castelldefels, que ocupa l’onzena posició en la taula.

ALEVI D - CASTELLDEFELS B

Triomf inapel·lable (6-0)

Després de la gran victòria de la jornada anterior, era molt important seguir sumant per fer valer la distància de tres punts vers el segon classificat, l’Europa B, i així ho van fer: en un partit d’ofici, l’Aleví D va superar el Castelldefels B per un contundent 6-0. Els blaugranes van aconseguir mitja dotzena de gols mitjançant les dianes de Pol Caramés, Xavi Espart, Guillem i un hat-trick de Lassana Diaby. En la pròxima jornada, l’equip de Pau Moral, s’enfrontarà al Martinenc, catorzè classificat.

SITGES - BENJAMÍ A

Victòria sense contemplació (0-5)           

Els nois d’Òscar Jorquera van guanyar sense contemplacions al Sitges per 0 gols a 5. Els gols del partit van arribar per part de Madou Murcia, autor de dues dianes, Arnau Marés, que també en va aconseguir dos, i Samakou Nomoko, que en va transformar un. El Benjamí A és líder d’una lliga que domina amb mà de ferro: 19 victòries en 19 partits i 8 punts d’avantatge respecte el Cornellà B. El pròxim matx els enfrontarà a l’Escola Futbol Gavà, cinquè classificat, que visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.   

BENJAMÍ B - SANT ANDREU

Intractables al capdamunt de la taula (4-0)

Els blaugranes solament sumen de tres en tres. Des de l’inici de la competició domèstica els de Juan Antonio Gil no han perdut cap partit: 19 i 19 victòries. Així doncs, davant el Sant Andreu no va ser una excepció. Els culers van construir el triomf d’inici a final. Álex Cantarell va obrir el marcador al m. 2 i William Boussou el va tancar al 38, prèviament Biel Cabezas i David Juan també van marcar. El resultat final de 4-0 permet al Benjamí B seguir imbatut al capdamunt de la taula, amb 9 punts d’avantatge respecte la Damm. El següent partit dels blaugranes serà contra l’Escola de Futbol Mataró, que ocupa la novena plaça.

ESCOLA GAVA C - BENJAMÍ C

Segueixen imparables (0-5)

El Benjamí C va aconseguir una contundent victòria al camp de l’Escola de Futbol Gavà C i segueixen la seva ratxa immaculada a la Lliga. Els protagonistes golejadors del matx van ser Raúl Expósito i Iu Martínez, ambdós per partida doble, i Michal Zuk amb una diana. Els d’Albert Puig, líders amb 6 punts d’avantatge respecte al Cornellà D, visitaran la propera jornada el camp del Cubelles, on voldran continuar sumant victòries en una temporada perfecta on no coneixen la derrota ni l’empat.

CORNELLÀ C - BENJAMÍ D

Segueixen creient (0-4)

Els nois de David Sánchez segueixen creient en la lliga i, una jornada més, no van fallar en el seu partit: van guanyar 0-4 en la seva visita al camp del Cornellà C. Els gols dels barcelonistes van arribar per part d’Ismael Ziani, Bryant Villalba, Aisher Font i, de nou, Bryan Villalba va tornar a anotar per tancar el marcador. En el partit següent els culers, segons a 4 punts de L’Hospitalet, rebran la visita, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, de la Damm B, desena classificada.

PRAT B - PREBENJAMÍ

Triomf per seguir a la caça del lideratge (1-3)

El Prebenjamí de Dani Segovia va sumar tres punts que li van permetre mantenir-se en la segona posició, empatat a punts amb el líder, el Pubilla Casas i el tercer classificat, l’Escola Collblanc-Torrassa. El catorzè triomf en Lliga va arribar després de superar un combatent Prat B. Els blaugranes van agafar un avantatge de dos gols gràcies a Sergi Font i Daniel Gallego, però el conjunt local va reduir distàncies, que es tornaren a ampliar quan Roc Martínez va situar l’1-3 definitiu. El següent matx el Prebenjamí s’enfrontarà contra la Ciudad Cooperativa, quinzena classificada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut