Quatre culers nominades a l’onze FIFPro 2017

Quatre culers nominades a l’onze FIFPro 2017

Lieke Martens, Line Røddik, Sandra Paños i Vicky Losada figuren a la llista mundial de 55 jugadores per escollir l’equip ideal de l’any

Lieke Martens, Line Røddik Hansen, Sandra Paños i Vicky Losada són quatre de les 55 candidates a formar part de l’onze FIFPro 2017. Així ho ha anunciat el sindicat mundial de futbolistes després d’escrutar les votacions que per tercer any portaven a terme més de 4.100 jugadores de 45 països.

El Barça és, juntament amb el París Saint-Germain, el tercer club amb més representants a la llista, per darrere de l’Olympique de Lió (11) i el Wolfsburg (6). D’aquesta manera, el club blaugrana continua veient reconeguda la seva consolidació en l’àmbit internacional. Cal recordar que durant el 2017 es va classificar per primera vegada per a les semifinals de la Lliga de Campions i, en l’edició següent, es va classificar per tercera vegada consecutiva per als quarts de final de la màxima competició continental.

És la segona vegada que el FC Barcelona Femení té representació al penúltim tall de l’elecció, després que Jenni Hermoso, Alexia Putellas, Marta Torrejón, Andressa Alves i Line Røddik fossin candidates el 2016. La tria culminarà el proper 8 de març amb la publicació de l’equip ideal del 2017.

Aquesta és la llista de nominades:

PORTERES
Katarzyna Kiedrzynek (PSG), Hedvig Lindahl (Chelsea), Sandra Paños (FC Barcelona), Andreea Părăluță (Atlètic de Madrid) i Almuth Schult (Wolfsburg).

DEFENSES
Millie Bright (Chelsea), Lucy Bronze (OL), Kadeisha Buchanan (OL), Anouk Dekker (Montpeller), Kristin Demann (Bayern Munic), Nilla Fischer (Wolfsburg), Natalia Gaitán (Valencia), Stephanie Houghton (Manchester City), Tuija Hyyrynen (Juventus), Alanna Kennedy (Melbourne City), Saki Kumagai (OL), Ashley Lawrence (PSG), Elena Linari (Fiorentina), Amel Majri (OL), Irene Paredes (PSG), Babett Peter (Wolfsburg), Wendie Renard (OL), Ali Riley (Rosengård), Line Røddik Hansen (FC Barcelona) i Sandra Žigić (USV Jena).

MIGCAMPISTES
Camille Abily (OL), Karen Carney (Chelsea), Sara Däbritz (Bayern Munic), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Sara Björk Gunnarsdóttir (Wolfsburg), Amandine Henry (OL), Carli Lloyd (Sky Blue FC), Vicky Losada (FC Barcelona), Dzsenifer Marozsán (OL), Silvia Meseguer (Atlètic de Madrid), Alice Parisi (Fiorentina), Caroline Seger (Rosengård), Marta Vieira (Orlando Pride) i Caroline Weir (Liverpool).

DAVANTERES
Barbara Bonansea (Juventus), Deyna Castellanos (FSU), Pernille Harder (Wolfsburg), Ada Hegerberg (OL), Jennifer Hermoso (PSG), Samantha Kerr (Perth Glory), Eugénie Le Sommer (OL), Lieke Martens (FC Barcelona), Vivianne Miedema (Arsenal), Alex Morgan (Orlando Pride), Nadia Nadim (Manchester City), Ewa Pajor (Wolfsburg), Laura Rus (Apollon), Shanice van de Sanden (OL) i Jodie Taylor (Melbourne City).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut