Barça Lassa B – Real Betis Futsal (5-3): Remuntada d’orgull

Barça Lassa B – Real Betis Futsal (5-3): Remuntada d’orgull

Els joves blaugranes superen un 1 a 3 en contra i sumen tres punts

Uns dels clàssics del món del futbol s’ha pogut veure en el pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El filial del futsal blaugrana rebia els verd-i-blancs, en un partit on el tècnic blaugrana Xavi Closas, recuperava la parella habitual de porters, Sahuquillo i Feixas i tenia les absències de Cols i Luis García, convocats amb el primer equip i Juan José Caro per lesió. Un partit vibrant en el que els blaugranes han remuntat un 1 a 3 advers i s’han endut el triomf.

La sort no acompanya

Les coses no començaven gaire bé. Cornejo obria el marcador pels andalusos, als pocs segons de joc, i donava el 0 a 1 als visitants. Però el Barça Lassa B recuperava la igualtat en el marcador amb un magistral gol de falta executat per Uri Santos, en el minut 2 de partit.

Després d’aquest inici fulgurant, els dos equips es van assentar sobre el parquet de la Ciutat Esportiva. El control de la pilota era blaugrana però la pressió defensiva del Real Betis feia treballar de valent els homes de Xavi Closas.

Els visitants tornaven a marcar en el minut 11. Una acció individual de Chano posava l’1 a 2 en el marcador. Els blaugranes apretaven i els joves Povill i Roberto posaven a prova a Jiménez, porter visitant. El Barça Lassa B tancava el Betis en el seu camp i Uri Santos tenia l’empat però un defensor visitant treia la pilota de la línia de gol a manca de cinc minuts pel descans.

La sort no era del costat blaugrana, i amb un rebot desafortunat, el Barça marcava en pròpia porta a 50 segons del descans i establia el 1 a 3 en que s’arribava a la fi dels primers 20 minuts.

Giren la tendència

A diferència del primer temps els blaugranes començaven marcant a l’inici de la segona part. Un xut creuat de Cardona, en el minut 2, superava Jiménez i establia el 2 a 3.  La igualtat era present a la pista amb un Barça Lassa B que cercava el tercer però que no es podia despistar en defensa, doncs els andalusos s’aproximaven amb cert perill a la porteria defensada per Feixas, que tornava un cop superada la lesió.

I el premi a la feina feta arribava. Daniel engaltava un xut des de fora de l’àrea, en el minut 11, a la sortida d’un corner i establia l’empat a 3. A manca de més de sis minuts el Real Betis situava el porter jugador i, a la primera jugada,  el porter blaugrana Feixas marcava des de la seva pròpia àrea i el 4 a 3 lluïa en el marcador. A partir d’aquell moment els sevillans pressionaven la porteria blaugrana però els de Closas, ferms defensivament aguantaven i el temps corria al seu favor.

S’entrava en el darrer minut amb el Real Betis buscant l’empat i els blaugranes continuaven molt ben posicionats en defensa i han pogut consumar la remuntada en el marcador amb un darrer gol de Nil Closas, a dos segons del final que establia el 5 a 3.

Aquí podeu consultar la fitxa del Barça Lassa B – Real Betis Futsal

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut