Així serà el camí del Barça Lassa a la Champions

Així serà el camí del Barça Lassa a la Champions

El conjunt de Xavi Pascual es creuarà amb el Montpeller als vuitens de final i, en cas de classificació, amb el guanyador del Flensburg-Kristianstad als quarts −totes dues eliminatòries amb la tornada al Palau Blaugrana

El Barça Lassa va tancar la fase de grups de la Lliga de Campions, finalment, en segona posició després de la victòria per 28-27 contra el MOL-Pick Szeged al Palau Blaugrana i gràcies al goal-average favorable amb el Nantes. Ara, un cop acabada la primera fase, el conjunt de Xavi Pascual afrontarà els vuitens de final contra el Montpeller, que va eliminar l’Ademar de Lleó en l’eliminatòria de campions dels grups C i D.

El proper rival dels blaugranes a la VELUX EHF Champions League és l’actual líder de la Lliga francesa amb 29 punts en 16 partits. El Montpeller ha guanyat 14 enfrontaments, n’ha empatat un i n’ha perdut un altre, i se situa per davant del París Saint-Germain (25), el Nantes (23) i el Saint Raphael (22).

La segona plaça de grup atorga al Barça Lassa el factor pista tant als vuitens com als quarts de final. D’aquesta manera, els culers disputaran l’eliminatòria contra el Montpeller entre les dues últimes setmanes de març, i, en cas de classificació, els quarts es jugaran els dos últims caps de setmana d’abril. En aquests hipotètics quarts, el rival del Barça Lassa sortiria de l’eliminatòria entre el Flensburg i el Kristianstad. Els alemanys s’han classificat com a tercers del grup B amb 18 punts, mentre que els suecs han estat sisens al grup A.

Després de la victòria davant del Pick Szeged, Xavi Pascual va destacar en roda de premsa que l’equip tindrà uns dies per entrenar-se amb tranquil·litat a partir del proper partit. I és que el Barça Lassa tornarà a jugar aquest dimecres contra el BM Logronyo La Rioja a la Lliga Asobal, i després tindrà un marge de deu dies per descansar i preparar els reptes que venen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut