UCAM Múrcia – Barça Lassa, 48 hores després de Kaunas

UCAM Múrcia – Barça Lassa, 48 hores després de Kaunas

Els homes de Svetislav Pesic juguen en una de les pistes més calentes de la Lliga Endesa amb l’objectiu de canviar ràpidament el xip de l’Eurolliga i continuar sumant triomfs a la competició domèstica

En tan sols 48 hores, i amb un llarg viatge que va dur el Barça Lassa des de Kaunas fins a Alacant i d’aquí a Múrcia, de matinada i via bus, els jugadors barcelonistes tornen a tenir un repte important davant d’un equip que ha pogut preparar a consciència el matx d’aquest dissabte a les 19.00 hores (Movistar Plus).

El rival

Els d’Ibon Navarro compten amb una nova peça al seu tauler de joc, el pivot Lima, procedent de la Lliga xinesa i que ja havia jugat al conjunt murcià la temporada 2013/14. Format a les categories inferiors de l’Unicaja de Màlaga, té una àmplia experiència i el seu retorn a l’UCAM Múrcia gairebé quatre temporades després és una notable incorporació per al conjunt universitari.

L’UCAM Múrcia ja va guanyar a la primera volta al Palau (94-97), i buscarà tornar-ho a fer, ara a casa seva. Els murcians, amb l’exblaugrana Brad Oleson com a fitxatge estrella de la temporada, són onzens amb un 10-10 de balanç. Estan a només una victòria de les places que donen accés al play-off, el clar objectiu dels locals.

El Barça Lassa

El conjunt barcelonista arriba a Múrcia amb poc temps de descans després d’un llarg trajecte des de Kaunas, on va deixar enrere una derrota (90-74) i una baixa temperatura de -15 graus, per passar als més de 20 graus positius amb què es trobarà al Palau dels Esports de la Comunitat Murciana.

A les baixes confirmades de Seraphin i Garcia cal afegir-hi la no recuperació encara de Rakim Sanders, que arrossega problemes musculars a l’espatlla dreta des de la darrera Copa del Rei, i la de Hanga, amb una meniscopatia que el mantindrà de baixa entre quatre i sis setmanes. Per cobrir aquestes baixes Kurucs viatja a Múrcia. Cal afegir-hi també el dubte de Moerman per un trau a la cella dreta al partit contra Zalgiris que va requerir sutura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut