FC Barcelona Lassa – Montreux HC: Amb els deures fets però mantenint l’excel·lència

FC Barcelona Lassa – Montreux HC: Amb els deures fets però mantenint l’excel·lència

(19.00 hores, Barça TV) Els blaugranes afronten el duel d’aquest dissabte amb el desig de tancar la fase de grups amb ple de victòries després d’haver guanyat la Copa

Amb els deures fets i amb els objectius clars. Després d’haver guanyat la Copa del Rei a Lloret el darrer cap de setmana i de tenir garantida la primera posició del grup C i els quarts de final contra el Follonica (24 de març a Itàlia i 7 d’abril al Palau), el Barça Lassa rep aquest dissabte el Montreux suís (19.00 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat). Aquest partit, corresponent a la sisena jornada de la Lliga Europea, s’ha avançat una setmana per motius logístics del Palau Blaugrana i, per tant, el duel d’OK Lliga a Girona es jugarà el 10 de març.

Fins un quart d’hora abans del partit d’aquest dissabteels aficionats podran fotografiar-se amb el trofeu de la Copa, i just abans de començar el primer equip i els infantils –campions de la Minicopa oferiran els trofeus al Palau.

Edu Castro: “Som l’únic equip que ha guanyat els cinc partits i, per tant, hem de guanyar el sisè”.

Per al duel, Edu Castro ha decidit donar descans a Pablo Álvarez i Pau Bargalló, perquè “són els que acumulen més càrrega de treball”. A més, no podrà comptar amb el sancionat Marc Gual. Aquestes absències seran cobertes pels joves del planter Pablo Najera, Àlex Joseph i Marc González. “Són una garantia i jugadors d’altíssima qualitat. Ja ho van demostrar a la pretemporada i ho fan cada dia als entrenaments”, ha afirmat el tècnic.

Castro també ha assegurat: “Som l’únic equip que ha guanyat els cinc partits i, per tant, hem de guanyar el sisè”. “El partit ens ha de servir per seguir consolidant el joc i per seguir creixent”.

Ignacio Alabart: “És un partit per seguir millorant i per fer gaudir la gent”

En la mateixa línia s’ha pronunciat Ignacio Alabart: “Ja tenim els deures fets però sempre fa il·lusió arribar als quarts de final amb ple de victòries”. “És un partit per seguir millorant i per fer gaudir la gent”. El gallec ha valorat la recent convocatòria amb la selecció per disputar la Taça Llatina: “Sempre il·lusiona anar a la selecció i és un fet que s’agraeix. Alejandro Domínguez m’ha donat molta confiança des que està al càrrec”.

El Montreux no visita el Palau Blaugrana des de la temporada 1989/90, en una eliminatòria de la Copa CERS (10-5). Entrenats pel català Mateo De Ramon i amb tres catalans més a les seves files (l’osonenc Xevi Terns i els gironins Marc Armero i Arnau Bertran), el Montreux és l’actual líder de la Lliga suïssa, i desitjarà acomiadar-se de la Lliga Europea sorprenent al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut