Guillermo Amor rep la insígnia de plata pels seus 25 anys de soci

Guillermo Amor rep la insígnia de plata pels seus 25 anys de soci

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova presideixen a l’Auditori 1899 el primer acte que guardona els socis que es van vincular al Club l’any 1993

L’Auditori 1899 ha estat l’escenari aquest divendres del primer lliurament d’insígnies de plata a aquells socis que es van vincular al Club l’any 1993 i que compleixen els seus 25 anys com a membres del FC Barcelona.

El lliurament d’insígnies ha estat presidit pel vicepresident primer del Club i responsable de l’Àrea Social i de la Fundació del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, acompanyat pel directiu responsable del moviment penyístic, Pau Vilanova.

L’exjugador i actual director de relacions institucionals del Club, Guillermo Amor, ha estat un dels socis que han rebut la seva insígnia. Amor es va fer soci quan era jugador del primer equip, l’any següent de guanyar la Copa d’Europa de Wembley. El mateix Guillermo declara: “M’hauria agradat fer-me soci abans, perquè vaig arribar aquí amb 12 anys, però quan jugues no hi penses i no em vaig fer soci fins que tenia 25 anys. El soci del Barça té un sentiment molt familiar i jo en puc donar fe, perquè els meus tres fills també són socis del Club.

Un record per a Quini i Branko Kubala

A aquest primer lliurament hi han assistit al voltant de 150 socis, dels 1.473 que seran convocats en les cinc jornades programades per efectuar els lliuraments. Els socis assistents hi han anat majoritàriament acompanyats dels seus familiars, i han recordat en el transcurs de l’acte la bona època que el Club ha viscut al llarg d’aquests 25 anys.  

En el seu parlament, Jordi Cardoner ha tingut un record, amb un minut de silenci inclòs, per a la figura d’Enrique Castro Quini, i també ha fet referència a la mort aquesta mateixa setmana de Branko Kubala, el fill gran de Ladislao Kubala. 

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat el bon moment que han pogut viure durant aquests anys: “Vosaltres us vau fer socis en el període d’èxits del Dream Team del sempre recordat Johan Cruyff, i heu pogut viure els millors anys del Barça, que ens han permès que ara es pugui dir que som el millor club del món, perquè estem a dalt de tot tant en aspectes esportius com socials, econòmics i patrimonials".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut