Tres partits seguits lluny del Palau

Tres partits seguits lluny del Palau

El Barça Lassa afronta la propera setmana i mitja amb tres desplaçaments a l’horitzó. Olympiacòs, Burgos i Màlaga seran tres bones proves per mesurar l’estat del conjunt que entrena Svetislav Pesic

El Palau Blaugrana no tornarà a viure un gran partit de bàsquet fins el proper 23 de març, quan Baskonia visiti el coliseu barcelonista en partit d’Eurolliga, jornada 28.

Olympiacòs, primera sortida

L’Olympiacòs de Vassilis Spanoulis serà el rival del conjunt blaugrana aquest proper dijous. Els dels Pireu són l’actual segon classificat de la màxima competició continental amb 18 triomfs i 7 derrotes, empatats amb el Fenerbahçe, actual campió. Quedar entre els quatre primers els atorgaria l’avantatge de camp.

Burgos, sortida inèdita

El desplaçament a Burgos serà inèdit per als integrants del primer equip del FC Barcelona Lassa. El viatge a Castella i Lleó serà de Barcelona a Saragossa en tren i després tres hores d’autocar fins a una localitat, la castellana, que aquesta temporada debuta a la Lliga Endesa i que té ple cada partit el seu pavelló. El San Pablo Burgos és 16è, amb un balanç de 6-16.

Màlaga, la tercera

La tercera i darrera sortida abans de tornar al Palau serà a Màlaga. El Martin Carpena viurà la jornada 27 d’Eurolliga. Els malaguenys lluiten per ficar el cap entre els vuit primers. Actualment son desens amb un balanç de 10-15, malgrat que aquesta setmana tenen un partit important a casa davant el Panathinaikos de Xavi Pascual, que també es juga força.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut