Quatre novetats per rebre el Jaén

Quatre novetats per rebre el Jaén

Andreu Plaza buida la infermeria i convoca Roger, Aicardo, Adolfo i Ferrao per al partit contra el conjunt andalús (dissabte, 12 h, Palau Blaugrana, en directe per Teledeporte i Esport3)

Últim partit abans de la Copa d’Espanya per al Barça Lassa d’Andreu Plaza. Els blaugranes reben la visita del Jaén FS al Palau (dissabte, 12 h, Teledeporte i Esport3). És un compromís difícil contra el quart classificat de la Lliga, un equip que està fent una temporada extraordinària i que compta a les seves files amb jugadors de la talla de Dídac, Boyis, Burrito, Dani Martín i Bingyoba.

Quatre novetats al Barça

Bones notícies aquesta setmana al Barça Lassa. Fins a cinc jugadors han rebut l’alta mèdica −tots excepte Lozano−, i la llista de convocats per al partit contra el Jaén presenta quatre novetats: Roger, Aicardo, Adolfo i Ferrao. En canvi, Dyego és baixa d’última hora amb permís per la seva recent paternitat. Tampoc han entrat a la convocatòria ni Lozano ni Rafa López.

“És una sort haver recuperat els lesionats i que ens puguin començar a ajudar ja aquest cap de setmana contra el Jáen”, reconeix Andreu Plaza. “Ara l’objectiu és que agafin el ritme al més ràpidament possible, perquè és molt important per a nosaltres comptar amb tota la plantilla pensant en el que tenim per endavant”, explica el tècnic.

Dues baixes importants al Jaén

El Jaén té les baixes per lesió de Mauricio i Giasson per al partit al Palau. Els de Dani Rodríguez són quarts a la classificació i només han perdut dos partits com a visitants aquest curs. Venen de guanyar a Pamplona (2-3), i cal destacar que són possibles rivals del Barça tant a la Copa d’Espanya −els dos equips es creuarien en una hipotètica semifinal− com a la final de la Copa del Rei.

“El Jaén és un equip molt intens i que té molta ambició. Hem de fer un partit molt seriós i estar molt concentrats durant els 40 minuts si volem sumar els tres punts i evitar que tinguin opcions d’atrapar-nos a la classificació”, ha dit Esquerdinha a la prèvia. “Ara comença la millor part de la temporada i arribem preparats i amb la bona notícia de recuperar els lesionats”, valora el pivot brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut