Repòquer de reforços

Repòquer de reforços

Roger, Aicardo, Rafa López, Adolfo i Ferrao comencen a treballar amb el grup amb la vista posada en els propers compromisos de l’equip contra el Jaén i a la Copa d’Espanya

Bones notícies al Barça Lassa de futbol sala. La infermeria de l’equip es comença a buidar just quan arriba el moment clau de la temporada. Cinc dels sis jugadors que es van perdre l’últim partit a Cartagena per lesió ja han començat a treballar amb el grup aquest dimecres, i s’integren a partir d’aquesta setmana a la dinàmica de grup. Entre aquests, els tres lesionats de llarga durada: Roger, Aicardo i Rafa López, que compliran l’objectiu d’arribar en condicions a la Copa d’Espanya. També s’han integrat a la dinàmica de grup Ferrao i Adolfo, que evolucionen favorablement de les lesions a l’espatlla i el gluti, respectivament.

Amb ganes d’ajudar l’equip

Roger, Rafa López i Aicardo han atès Barça TV després de l’entrenament matinal d’aquest dimecres. Roger explica que “l’objectiu és recuperar el nivell de l’any passat després d’uns mesos difícils”. En el mateix sentit s’ha expressat Aicardo: “L’objectiu era estar a punt per al tram decisiu de la temporada; a veure si podem deixar enrere definitivament la mala sort que estem tenint amb les lesions, tant a títol personal com d’equip”. Per la seva banda, Rafa López torna “amb moltes ganes d’ajudar el grup i convençut que l’equip s’ha fet més fort lluitant contra les adversitats”.

També el cos tècnic s’ha mostrat satisfet per haver recuperat cinc dels sis lesionats en el moment clau. El segon entrenador, Miguel Andrés, ha remarcat, però, la importància de comptar amb una plantilla llarga: “Vam fer una plantilla de quinze jugadors precisament per ser capaços de fer front amb garanties a aquest tipus d’adversitats i s’ha demostrat que la decisió va ser un encert”. Miguel Andrés també ha volgut agrair i destacar “la implicació dels jugadors del filial, que sempre ens ajuden quan els necessitem”, fent referència a la presència de Xavi Cols, Luis Garcia i Santi Sahuquillo en les últimes convocatòries del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut