Barça B – CD Numancia: Sumar punts a casa, una necessitat

Barça B – CD Numancia: Sumar punts a casa, una necessitat

16 hores (Gol): Els de Gerard López buscaran els tres punts contra el conjunt dirigit per Jagoba Arrasate que es troba a mitja taula

Tot i estar en un bon moment de joc i de resultats, les victòries dels rivals per eludir el descens fan que guanyar al Miniestadi passi a ser una necessitat per al filial de Gerard López. Després d’empatar contra el Nàstic i el Reial Oviedo, sumar els tres punts contra el CD Numàcia faria que els de Gerard escalessin unes quantes posicions abans de visitar el Lorca la setmana vinent. La convocatòria se sabrà el mateix dia del partit, tot i que no jugaran segur els lesionats Sarsanedas, Marc Cardona, Jose Arnaiz, R. de Galarreta i O. Busquets. Martínez ja sha entrenat tota la setmana amb l’equip i ha rebut l’alta mèdica. No hi ha cap jugador que es perdi el partit per sanció.

El Numància, aspirant a play-off

L’equip que entrena Jagoba Arrasate ocupa la novena posició de la taula amb 44 punts, nou més que el filial blaugrana. El balanç és de 12 victòries, 8 empats i 9 derrotes aquesta temporada, amb 35 gols marcats i 30 de rebuts. En el partit de la primera volta a Los Pajaritos el resultat va ser d’1 a 0, gràcies a un gol de penal de Guillermo a les acaballes del duel. Els 18 convocats d’Arrasate per a l’enfrontament al Miniestadi són: Munir, Ripa, Elgezábal, Dani Calvo, Íñigo Pérez, Escassi, Higinio, Nacho, Pere Milla, Aitor Fdez, Markel, C. Guitérrez, Medina, Guillermo, P. Valcarce, Marc Mateu, Dani Nieto i Diamanka.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut