FC Barcelona Femení - Atlètic de Madrid (prèvia): El xoc de trens és aquí

FC Barcelona Femení - Atlètic de Madrid (prèvia): El xoc de trens és aquí

20 hores, Gol: El Barça Femení i l’Atlètic de Madrid, després de tota la temporada frec a frec, es repten aquest diumenge a la Ciutat Esportiva amb el liderat en joc

Ha arribat el dia. El del duel pel liderat en una Ciutat Esportiva Joan Gamper que ha exhaurit les localitats de manera insòlita. Des de la primera jornada i fins a la 22a actual, Barça i Atlètic de Madrid s’han repartit el liderat de la competició. Les blaugranes han ocupat la primera posició durant 16 setmanes, mentre que les blanc-i-vermelles ho han fet en 5. Tot i això, l’Atlètic arriba a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un punt més que el Barça.

I és que el conjunt dirigit per Ángel Villacampa només ha cedit tres empats i una derrota (nou punts) en tot el curs. Una de les igualades va ser l’1-1 de la primera volta a la Ciutat Esportiva Wanda. El segon round serà aquest diumenge a les 20 hores. El xoc de trens és a Sant Joan Despí.

Totes citades al partit

Es produirà just després de l’enèsima aturada per compromisos internacionals. En aquesta ocasió, el Barça va cedir deu futbolistes i ha disposat de només dos entrenaments amb tot el grup per preparar el transcendental matx. El cos tècnic blaugrana ha citat totes les jugadores i facilitarà la convocatòria de 18 a l’últim moment.

L’Atlètic de Madrid, per la seva banda, viatjava aquest mateix diumenge a Barcelona sense la lesionada Ludmila da Silva, mentre que presentava la novetat de l’exblaugrana Andrea Falcón onze mesos després de lesionar-se en un genoll.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut