El Barça segueix amb opcions d'entrar al play off

Tot i la derrota d'avui a casa davant el Textil Santanderina (1-3) el Barça segueix amb opcions matemàtiques d'entrar al play off

A només dues jornades pel final de la lliga el primer equip masculí de voleibol del Barça segueix amb opcions de finalitzar la fase regular entre els quatre primers. Els blaugranes, que han perdut avui davant el Textil Santanderina per 1 set a 3, aprofiten la derrota de l’Eivissa a la pista del Melilla (3-2) per seguir en la lluita pel play off.

Plantant cara fins al final

Els blaugranes han saltat a la pista del Parc Esportiu Llobregat conscients de la importància del partit. El primer set ha estat molt igualat, en especial en els primers compassos, però el Textil ha pogut obrir una diferència de 4 punts a l’equador del set (7-11) que ha sabut gestionar per posar el 0-1 al marcador (22-25). En el segon, els blaugranes han estat més encertats i han pogut dominar el set des d’un inici. De fet, el Barça també s’ha situat amb 4 punts d’avantatge (11-7) i ja no ha cedit el control del set fins al final (25-19).

Amb l’empat a 1 a l’electrònic, els visitants han fet un pas endavant i han jugat millor els moments claus del partit, el què els ha permès guanyar els dos següents sets per 18-25 i 20-25 respectivament (1-3).

Vius a la lluita pel play off

Tot i la derrota el Barça segueix amb opcions matemàtiques d’entrar al play off. A només dues jornades pel final, el conjunt de David Lorente es situa a tres punts de la quarta posició, on es troba el Río Duero amb 33 punts. Els blaugranes necessiten guanyar els dos partits que resten i esperar una ensopegada dels de Soria.