Doble jornada, d’Eurolliga i Lliga Endesa, al Palau Blaugrana

Doble jornada, d’Eurolliga i Lliga Endesa, al Palau Blaugrana

Els homes de Svetislav Pesic s’enfrontaran divendres a les 21.00 hores amb l’Estrella Roja en un partit corresponent a la jornada 25 de l’Eurolliga, mentre que diumenge torna a un plat fort, un nou clàssic, aquest de Lliga Endesa, davant el Reial Madrid

El bàsquet torna al Palau Blaugrana aquesta setmana. Després de dos partits lluny del coliseu barcelonista, davant el Zalgiris i l’UCAM Múrcia, el Barça Lassa tornarà a la seva pista per a la disputa d’una doble jornada, d’Eurolliga i Lliga Endesa, que l’enfrontarà amb l’Estrella Roja de Belgrad i amb el Reial Madrid de Pablo Laso.

Els barcelonistes volen sumar dos importants triomfs davant de dos equips en forma que voldran guanyar al Palau. Els primers, els serbis, apuren les seves opcions per ser al Top8 de la màxima competició continental que, recordem, celebra aquesta temporada la Final a Quatre a Belgrad precisament, mentre que els segons, actuals líders de la Lliga Endesa, tornen al Palau quinze dies després de la seva victòria en partit d’Eurolliga.

Recuperant efectius

A diferència dels darrers partits, precisament contra el Reial Madrid a Eurolliga i el Zalgiris, el FC Barcelona Lassa recupera efectius, malgrat comptar amb la baixa d’Adam Hanga, afectat per una meniscopatia.

Rakim Sanders podria tornar a l’equip si la seva evolució és positiva en les sessions d’aquesta setmana i l’equip comptarà també amb la presència de Pau Ribas i Pierre Oriola, dos jugadors clau en els esquemes de Pesic i que no van poder jugar tampoc en el darrer clàssic d’Eurolliga jugat al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut