Citylift Girona – Barça Lassa: Concentrats en l’OK Lliga

Citylift Girona – Barça Lassa: Concentrats en l’OK Lliga

(20.00 hores) El conjunt blaugrana afronta un complicat duel a domicili amb la voluntat d’arribar líder dimarts a Riazor

És el moment de l’OK Lliga. Després d’haver certificat la primera posició del grup europeu i d’haver guanyat la Copa del Rei, el Barça Lassa afronta una setmana clau a l’OK Lliga, amb el Citylift Girona, el Liceo i el Reus com a rivals. I el primer capítol que cal superar és el d’aquest dissabte (20.00 hores, OK Liga TV), al pavelló gironí de Palau II. “El Girona està fent una temporada esplèndida", afirma Edu Castro.

El Barça Lassa buscarà els tres punts en una pista on els de Ramon Benito només han concedit en un enfrontament. La victòria blaugrana permetria arribar dimarts, en el transcendent partit contra el Liceo a Riazor, dos punts per sobre a la taula. Els gironins, per la seva banda, tenen com a objectiu lluitar per la quarta posició de la classificació.

Aquest serà el tercer duel d’aquesta temporada contra un Girona que va posar les coses molt difícils al Palau (4-3) i a la Copa del Rei (5-1). En la primera visita a Girona, el curs passat, la victòria va ser barcelonista (2-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut