El Barça guanya als 'shootouts' i aconsegueix el tercer lloc a la Copa del Rei (4-3)

El conjunt dirigit per Oriol Torras ha superat l’Atlètic Terrassa en un partit molt igualat que ha acabat amb empat a 3 al final del temps reglamentari

El primer equip del Barça d’hoquei herba ha confirmat aquest matí el seu bon paper a la Copa del Rei després d’aconseguir la tercera posició gràcies a la victòria davant l’Atlètic Terrassa en la final pel tercer i el quart lloc. El partit, que ha estat molt igualat, s’ha acabat decidint als shoot-outs ja que l’enfrontament ha acabat amb empat a 3.

Malgosa apareix en el moment clau

El partit ha començat amb problemes per al Barça, que ha vist com els de Terrassa s’avançaven al marcador amb un gol matiner (0-1). A més, l’Atlètic ha disposat d’un penal stroke que hauria pogut posar el 0-2, però el porter del Barça ha pogut aturar-lo. La situació ha canviat completament després del penal i el Barça ha començat a trobar-se més còmode. El gol del Barça ha arribat de l’estic de Jan Colomer, que ha empatat el partit a un. Després del gol, l’Atlètic Terrassa ha tornat a avançar-se i ha posat l’1-2 amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, l’enfrontament ha continuat completament obert per als dos equips. Amb el Barça per darrere al marcador, el blaugrana Quim Malgosa ha aparegut i, amb dos gols, ha acabat portant el partit als shoot-outs després d’empatar a tres al final del temps reglamentari.

A la tanda de penals, Miki Delàs, Quim Malgosa i Andreas Rafi han donat la victòria al Barça, que ha aconseguit la medalla de bronze en aquesta Copa del Rei.