Barça Lassa B – Levitec Huesca (88-85): Remuntada espectacular

Els blaugranes remunten 16 punts i s’emporten un triomf vital per sortir de la part baixa de la taula

Els blaugranes afrontaven la jornada 26 de la LEB Oro amb l’objectiu de sumar un triomf que els allunyés de les posicions de descens. Julbe ja podia comptar amb Max Esteban i Rodion Kurucs entrava a la llista de jugadors, una llista que també comptava amb els júniors Titic i Samanic.

Els joves de Julbe veien com els d’Osca marxaven per 52 a 68, a meitat del tercer quart, però no van perdre mai la fe i van girar el marcador per assolir un triomf espectacular.

Canvis de dinàmica

Els blaugranes començaven entonats i el seu joc prop de la cistella aragonesa els donava les primeres diferències (11-4) en els quatre primers minuts de joc. Però en dos minuts el Levictec Huesca va igualar a 11 el marcador.

La dinàmica del quart era favorable els de l’Alt Aragó tot i que l’empenta, al final del quart, dels blaugranes deixava el resultat en 18 a 21.

En el segon quart l’Osca ha tornat a obrir escletxa en el marcador. 22 a 34 en pocs més de tres minuts de joc. Els joves de Julbe aconseguien que les diferències no s’eixamplessin i a 3’30” pel descans reduïen fins el 33 a 39 i al descans s’arribava amb un 37-46 favorable als d’Osca.

Remuntada èpica

Poc canviava la dinàmica a la primer part del tercer període. Els visitants mantenien les distàncies (44-56) a 5’22” de la fi del quart. La situació és mantenia al llarg del quart. Les faltes personals dels dos equips provocaven diverses rotacions i els blaugranes tornaven a reduir la distància,  a la fi del quart  (61-69).

I els blaugranes estaven en ratxa. En un minut i trenta segons del darrer quart es situaven a només dos punts (67 a 69) i amb totes les opcions per emportar-se el triomf. Els blaugranes completaven la remuntada a 4 minuts del final (74-73) i el partit agafava vida de nou.

En els dos darrers minuts s’entrava amb un triple d’Aleix Font que deixava el 85 a 82 pel Barça Lassa. L’Osca responia amb un triple i amb empat a 85 s’entrava al darrer minut.

Els blaugranes tornaven a encistellar (87-85) i a 20 segons del final tenien la possessió. A 10 segons, Pol Figueras anava a la línia de tirs lliures i anotava un punt mes (88-85). Quatre segons per jugar i pilota visitant. Osca va cercar un tir de tres que no va entrar i el triomf es va quedar a Barcelona.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Levitec Huesca (88-85)