Ponència de Marc Carmona a St. George’s Park

Ponència de Marc Carmona a St. George’s Park

El responsable de la Formació de Formadors d’Esports Professionals de Masia 360 ha participat a la Jornada anual de futbol sala organitzada per la Federació Anglesa de Futbol

Marc Carmona, responsable de la Formació de Formadors d’Esports Professionals de Masia 360 ha participat a la ‘FA Futsal Conference 2018’, que s’ha celebrat a les instal·lacions de St. George’s Park de la Federació Anglesa de Futbol, amb grans referents mundial d’aquest esport com són el seleccionador portuguès, Jorge Braz, o el seleccionador anglès Mike Skubala.

Carmona ha explicat, en dues ponències i davant de més de 300 entrenadors arribats de tot el món, la seva experiència com a tècnic del primer equip del FC Barcelona entre els anys 2004 i 2016. A la xerrada, titulada ‘Desenvolupament 4.0’, Carmona ha parlat de sistemes d’entrenament i metodologia de joc. En la seva segona participació, Carmona ha desenvolupat el projecte Masia 360 a la xerrada titulada ‘Masia 360, formar persones a través de l’esport’. La formació dels formadors, el paper dels tutors en la carrera de l’esportista, la carrera dual esport i estudis, o el projecte Masia Solidària han estat alguns dels punts forts de la seva intervenció a la seu de la Federació Anglesa de Futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut