El Barça Lassa porta il·lusió al Campus Hospitalari Vall d’Hebron

El Barça Lassa porta il·lusió al Campus Hospitalari Vall d’Hebron

Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Cedric Sorhaindo, Valero Rivera, Alexis Borges, Timothey N’Guessan i Dika Mem han compartit una estona amb nens i nenes ingressats a l’hospital barceloní

El Barça Lassa ha fet aquest dilluns una visita molt especial als nens i nenes ingressats a l’hospital materno-infantil Vall d’Hebron. Set jugadors blaugrana han compartit una estona amb els infants ingressats a l’hospital barceloní, s’hi han fet fotografies amb pacients i familiars, i han entregat regals. En definitiva, han repartit somriures entre els nens i nenes que passen per situacions complicades i diverses. L’expedició blaugrana l’han encapçalat Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Cedric Sorhaindo, Valero Rivera, Alexis Borges, Timothey N’Guessan i Dika Mem, que han estat acompanyats pel Sr. Antonio Tombas, patró de la Fundació Barça, i Lluís Duocastella, membre de la comissió esportiva d’handbol. Tots ells han estat rebuts pel gerent de l’Hospital Vall d’Hebron, el Sr. Vicenç Martínez Ibáñez, curiosament exjugador d’handbol.

La visita de les estrelles de l’equip d’handbol forma part de la iniciativa de la Fundació Barça “Nadal tot l’any” que promou la realització d’aquestes accions més enllà de les dates nadalenques, implicant els equips professionals del FC Barcelona, per tal de millorar el Benestar Emocional Pediàtric de nens ingressats per malalties greus.

La visita ha començat amb una fotografia institucional a la Sala Barça de la planta pediàtrica del Campus Hospitalari Vall d’Hebron. Durant la sessió, alguns nens i nenes han pogut compartir la passió pel Barça i l’handbol amb els seus herois. Tots els jugadors han destacat que aquestes experiències són molt emocionals, i que suposen un bany de realitat. També han volgut destacar la satisfacció que els suposa poder ajudar sempre a aquest nens i nenes que passen per situacions tant dures en edats molt prematures.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut