El cinquè Clàssic

El cinquè Clàssic

Barça Lassa i Reial Madrid tornen a veure’s les cares en un nou Clàssic, el cinquè de la temporada i el segon al Palau Blaugrana gairebé consecutiu

Tots dos equips arriben al matx després de dues victòries a l’Eurolliga, davant l’Estrella Roja i el Panathinaikos, respectivament.

Com arriba el Barça Lassa

El contundent triomf davant l’Estrella Roja (88-54) ha de servir de motivació per continuar amb el “pla de partit” que tants cops repeteix el tècnic local, Svetislav Pesic. Ahir les declaracions prèvies al Clàssic no en va ser una excepció. Pesic va destacar que si el seu equip té aquesta motivació i actitud serà més “fàcil” poder doblegar el líder de la Lliga Endesa.

Per la seva banda, dos dels capitans de l’equip, Juan Carlos Navarro i Pierre Oriola, van voler apel·lar al factor Palau com una de les claus del Clàssic d’aquesta tarda (18.30 hores, Movistar Plus). I és que els blancs han sortit derrotats de deu de les darreres onze visites en fase regular.

Els blaugranes continuen tenint les baixes de Seraphin, Garcia i Hanga i mantindran el dubte fins a darrera hora de Rakim Sanders, que encara té molèsties a l’espatlla dreta, una lesió que es va fer a les semifinals de la Copa del Rei celebrada fa gairebé un mes a les Canàries.

El rival

El Reial Madrid és el líder de la Lliga Endesa amb tan sols dues derrotes. Els homes de Pablo Laso tenen un coixí important respecte del gruix de perseguidors, entre els quals el Barça, tot i que ja se sap que les coses poden canviar.

El conjunt merengue, però, arriba amb una baixa important, la de la seva jove estrella Luka Doncic, que ja es va perdre el matx contra el Panathinaikos de la jornada passada a l’Eurolliga. Malgrat aquesta baixa, el seu fons d’armari és prou ampli perquè altres jugadors, com Campazzo, Rudy Fernández i el mateix Fabien Causeur, puguin assumir responsabilitats en atac.

Recordem també que el conjunt blanc continua tenint de baixa, a causa d’una lesió de llarga durada, la seva gran estrella Sergi Llull, així com el pivot Kuzmic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut