Seguir amb la il·lusió del play off

Seguir amb la il·lusió del play off

L’entrenador del Barça CBS, Mateo Rubio, afronta el partit de dissabte a la pista de les líders “amb molt a guanyar i poc a perdre”

Després d’aconseguir l’ascens a la Lliga femenina 2 poca gent pensava que, en la seva primera temporada en aquesta categoria,  el Barça CBS estaria a la lluita per entrar al play off d’ascens. Bona part de les opcions del Barça per entrar entre les quatre primeres del seu grup passen pel partit de dissabte a la pista del Celta, les líders de la lliga.

El tècnic blaugrana, Mateo Rubio, assegura que “tenim molt a guanyar i poc a perdre, al final elles són les favorites i són les que tenen l’obligació de guanyar”. A més, Rubio ha volgut treure-li importància al partit de dissabte ja que les blaugranes encara han de rebre a diversos rivals directes que podrien fer canviar les coses a la classificació.

El play off, una il·lusió més que una obligació

Tot i que el Barça lluitarà per entrar a la final a vuit, l’entrenador del Barça CBS ha volgut posar en valor la campanya que l’equip està duent a terme i ha volgut desvincular el play off de l’excel·lent temporada que l’equip està realitzant. De fet, Rubio assegura que “nosaltres seguirem amb aquesta il·lusió mentre quedin opcions matemàtiques”, però la seva principal preocupació és que l’equip segueixi guanyant confiança i acabar la temporada de la millor manera possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut