Juvenil A – At. Madrid: Una final per ser a una altra Final Four

Juvenil A – At. Madrid: Una final per ser a una altra Final Four

18.00 hores (Bein Sports): L’equip de Garcia Pimienta busca la classificació per a la Final Four de Nyon per segon any consecutiu, al Miniestadi on s’espera una bona entrada

Una final anticipada en tota regla. Això és el que es jugarà aquest dimarts al Mini entre el Juvenil A blaugrana i el del Club Atlético de Madrid. Després de superar al PSG en els vuitens, els de Garcia Pimienta es veuen ara les cares amb el juvenil matalasser, en una eliminatòria a partit únic. L'equip que guanyi estarà a la Final Four de Nyon el proper mes d’abril. L’Atlético arriba a l’eliminatòria després de superar al Basilea als vuitens per 1 a 0. L’entrada es gratuïta al Miniestadi per a tots els aficionats que vulguin apropar-se a les 18.00 hores.

Declaracions de Garcia Pimienta:

“Portem una molt bona temporada i a la Youth League hem estat impecables, però un mal partit et deixa fora i tot el fet fins ara queda en res”.

"L’Atlètic és un equip molt treballador, competitiu, amb molt gol, molt verticals i solidaris a l'hora de defensar i treballador. Haurem d'estar al nostre màxim nivell" .

“Estic convençut que si aconseguim la nostra millor versió estarem a Nyon, un gran premi pels nanos. Tot i que els petits detalls influeixen molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut