Paco Sedano, determinant en el triomf contra el Jaén

Paco Sedano, determinant en el triomf contra el Jaén

El porter i capità del Barça Lassa va ser l’autèntic protagonista de la victòria dels d’Andreu Plaza al Palau, amb aturades de mèrit i el gol de la sentència

El FC Barcelona Lassa – Jaén Paraíso Interior va tenir un protagonista. I és que el nom que ressonava a les parets del Palau al final del partit no era un altre que el de Paco Sedano. El porter i capità de l’equip que dirigeix Andreu Plaza va tenir una actuació estel·lar i, tot i que el Jaén es va avançar, va ser clau en la remuntada i en el triomf per 3-1.

Va aturar-ho pràcticament tot, fins i tot l’imparable, i es va acabar de coronar al tram final. Perquè, a falta de vint segons per al desenllaç, Sedano va aturar el doble penal que hauria significat el 2-2. Per acabar d’arrodonir-ho, i sobre la botzina, es va atrevir amb un xut a porta buida per aconseguir fer el 3-1 final.

Unes accions de mèrit que Sedano va comentar després del matx: “És més difícil aturar un doble penal. Però és una situació que s’entrena molt i, quan arriba el moment, l’afrontes amb confiança. Marcar també està bé, tot i que no ha canviat el signe del partit, però estic content perquè feia temps que tenia pendent dedicar un gol a Lozano”.

10è gol a la seva carrera

El que va fer contra el Jaén és el seu setè gol a la Lliga Nacional de Futbol Sala, el desè en totes les competicions. El xut va permetre al capità tornar a marcar un gol des de la final de la UEFA Futsal Cup del 2015, fa pràcticament tres anys.

La seva temporada més golejadora, però, va ser la 2010/11, amb dues dianes a la Lliga i una a la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut