El Barça jugarà la final pel tercer i quart lloc després de caure a la semifinal davant el RC Polo (1-4)

Els blaugranes no han pogut amb el líder de la Divisió d’Honor en un partit en el qual els blaugranes han notat l’esforç físic del partit de quarts

El Barça d’hoquei herba lluitarà per la medalla de bronze de la Copa del Rei després de no poder superar el RC Polo en la semifinal. Els blaugranes han encaixat dos gols en el primer període que han posat les coses molt complicades per al conjunt dirigit per Oriol Torras. Tot i que el ritme del partit l’ha portat el Polo, les coses s’han igualat en els altres tres quarts. Ja en l’últim període, el Barça ha encaixat el tercer i s’ha hagut de bolcar a l’atac. En el tram final del partit, el Polo ha pogut marcar a la sortida d’un penal córner (4-0), un gol que ha respost pocs minuts més tard Eduard Garriga el qual ha transformat un penal córner.

El Barça surt reforçat de la Copa

El tècnic blaugrana, Oriol Torras, ha assegurat després del partit que "en línies generals l’equip ha fet un bon paper a la Copa del Rei". Torras, que ha lamentat els dos gols encaixats en el primer temps, ha assegurat que el Barça ha notat l’esforç físic del partit de quarts de final.

A més, el jove entrenador ha posat en valor l’actuació blaugrana i assegura que “en calent ens costarà valorar el que hem fet, tant si demà sortim amb una medalla com si no, però crec que en fred tindrem molts motius per estar contents”.