Andreu Plaza renova fins al 2020

Andreu Plaza renova fins al 2020

El tècnic acabava contracte el proper mes de juny i renova per dues temporades en una clara demostració de la confiança del Club en un projecte que va començar l’estiu del 2016 i que està complint amb tots els objectius marcats

El tècnic del Barça Lassa de futbol sala Andreu Plaza ha renovat el seu vincle contractual amb el Club per dues temporades més, fins al 2020. Plaza viu actualment la seva segona temporada com a entrenador del primer equip i el seu contracte expirava el proper mes de juny. La renovació és una demostració de confiança en el tècnic, en l’equip i en el projecte que en els propers dies, setmanes i mesos ha d’afrontar reptes tan importants com la Copa d’Espanya, la final four de la UEFA Futsal Cup i la final de la Copa del Rei, a més dels playoff pel títol de lliga.

Segueix el projecte

El projecte que encapçalen el manager esportiu Txus Lahoz i el mateix Andreu Plaza està complint amb els dos grans objectius marcats a l’inici del cicle: a curt termini, competir per guanyar tots els títols en joc; i a mig termini, apostar per un planter fort amb presència al primer equip.

Sobre el primer objectiu, el de competir a curt termini per tots els títols possibles, cal recordar que la temporada passada l’equip es va quedar a les portes del títol de lliga en una final dramàtica amb Inter que va arribar al cinquè partit. I aquesta temporada, el Barça Lassa està classificat per a la final four de la UEFA Futsal Cup i la final de la Copa de Rei i amb totes les opcions obertes en les quatre competicions que es disputen (Lliga, Champions, Copa d’Espanya i Copa del Rei).

 I el segon objectiu, el d’apostar per un planter fort i amb presència de jugadors al primer equip, també està donant els seus fruits. L’any passat els cinc equips formatius van guanyar les seves lligues, inclòs el filial de Segona Divisió. A més, jugadors formats al planter com Tolrà, Joselito i Roger ja s’han consolidat al primer equip amb un rol important. I Plaza ha fet debutar d’altres joves valors com Sergio González, Xavi Cols i Santi Sahuquillo, a més de comptar habitualment amb jugadors com Miquel Feixas i Luis Garcia per als entrenaments i integrar-los a la dinàmica del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut