Edu Castro i Sergi Panadero: “Estem il·lusionats i preparats per afrontar tres partits clau per a l’OK Lliga”

Edu Castro i Sergi Panadero: “Estem il·lusionats i preparats per afrontar tres partits clau per a l’OK Lliga”

El tècnic i el segon capità blaugrana analitzen la situació prèvia als partits contra el Girona, el Liceo i el Reus Deportiu

Girona, Liceo i Reus. Aquests són els tres propers rivals del Barça Lassa d’hoquei patins, que haurà de tornar a superar una particular Copa del Rei si vol fer un gran pas endavant per aconseguir l’OK Lliga. L’equip blaugrana jugarà contra els tres equips que va superar a Lloret de Mar en només una setmana en què es poden decidir moltes coses. “Tenim una setmana amb tres partits clau”, assegura Edu Castro. “Estem il·lusionats i preparats per afrontar aquests reptes que venen”, afegeix Sergi Panadero.

El tècnic blaugrana no es refia gens d’un Citylift Girona que “està fent una temporada esplèndida”. El Barça Lassa disputarà al pavelló de Palau aquest dissabte (20.00 hores, OK Liga TV) el partit pendent de la 21a jornada. I dilluns viatjarà cap a Galícia per jugar dimarts a Riazor (21.00 hores, Esport3). I després tocarà pensar en el Reus Deportiu, que visitarà el Palau Blaugrana el dissabte 17 (18.00 hores, Esport3). “Arribem a la part important de la temporada en bona posició. Estem treballant tot l’any per arribar a aquest moment i esperem estar a l’altura”, explica Panadero, tot desitjant poder sumar els nou punts possibles.

Després de l’entrenament d’aquest dijous, l’equip blaugrana tornarà a entrenar-se divendres en l’última sessió prèvia al tercer partit d’aquesta temporada contra l’equip de Ramon Benito (4-3 al Palau en la primera volta de l’OK Lliga i 5-1 a la Copa). Amb un enfrontament menys (a causa de l’avançament del Barça-Montreux una setmana), els blaugranes es troben ara segons a la taula, a un punt del Liceo i amb dos més que el Reus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut