Local

Reviu la tanda de penals del Barça – Espanyol

Gaudeix amb el resum i amb la tanda de penals completa de la final de la Supercopa de Catalunya disputada a Lleida on els blaugranes s’han proclamat campions

Triomf del FC Barcelona davant l'Espanyol als penals (4-2), després d'empatar 0-0 en els 90 minuts reglamentaris a la final de la Supercopa de Catalunya disputada a Lleida. Els culers han estat superiors en els llançaments de penal i s'han proclamat campions del torneig.

I és que els blaugranes han anotat els quatre penals llançats a la tanda. Paco Alcácer ha estat l'encarregat d'inaugurar el marcador, seguit de Sergi Palencia, Yerry Mina i Abel Ruiz. A més, Cillessen, que ha fet una gran actuació durant tot el partit, ha completat el seu gran matx aturant el darrer penal a Jurado per donar la victòria als de Valverde. Gaudeix amb el vídeo de la tanda de penals completa!

A més, t'oferim també un resum dels primers 90 minuts de partit, on els culers han tingut diverses ocasions per avançar-se, però sense fortuna en la definició. Paco Alcácer, Denis, Dembélé..., els blaugranes ho han intentat però sense encert. A més, a la porteria Cillessen ha estat imperial, aturant totes les arribades dels blanc-i-blaus amb grans accions. No et perdis el resum de la final de la Supercopa de Catalunya.