Local

Tots els gols de falta de Lionel Messi aquesta temporada

L’argentí va marcar contra el Las Palmas el seu cinquè gol de falta directa de la temporada, el quart a la Lliga

Nou gol de falta de Messi aquesta temporada, el 23è de la seva carrera a la Lliga. El va fer aquest dijous contra el Las Palmas, a l’Estadi de Gran Canària, amb un espectacular llançament. L’acció va significar el quart gol de falta directa a la competició domèstica aquesta temporada, xifra que iguala el seu rècord particular del curs 2015/16.

En total, però, aquest curs Messi suma cinc gols de falta entre Lliga i Champions. El primer el va fer contra l’Olympiacos, tot i que també han rebut el càstig de l’argentí la Reial Societat, l’Alabès i el Girona, a banda del Las Palmas (els pots veure tots al vídeo).

Precisament amb la diana contra el Girona, Messi va aconseguir marcar a un nou equip de Primera per sumar-ne 36 i assolir un nou rècord.

Un gol per conquerir un nou estadi

Mateixa xifra que es va adjudicar Messi a Gran Canària, aquest cop pel que fa a estadis conquerits. I és que, amb la falta que va marcar contra el Las Palmas, ja són 36 els escenaris que han vist un gol del ‘10’ blaugrana a la Lliga. A banda del Camp Nou, els que més li agraden són el Santiago Bernabéu (11) i Riazor (10). 

Més notícies aquí