Local

Ernesto Valverde: “Els tres punts valen molt”

L’entrenador del primer equip ha parlat abans de rebre l’Atlètic de Madrid al Camp Nou en el partit corresponent a la jornada 27 de Lliga

“FC Barcelona i Atlètic de Madrid som dos equips forts que estem lluitant pel títol. Els tres punts valen molt, perquè som el primer i el segon classificat”. D’aquesta manera ha definit Valverde el transcendental matx de Lliga contra els matalassers. Ara bé, el tècnic blaugrana ha recordat que queda molta competició tot i disputar-se tres punts importants: “Tenim la intenció de deixar l’Atlètic a vuit punts, seria un gran salt a la classificació. Ara els partits es resten, no se sumen”.

Els del Cholo Simeone són l’equip menys golejat de la Lliga. Davant d’aquesta estadística Valverde els atribueix les característiques següents: “Defensa molt bé, tant replegat al darrere com fent pressió alta”. Tanmateix, s’han de tenir en compte les facetes ofensives que poden presentar: “A la contra són molt perillosos, ja que aprofiten molt bé els espais. Tenen grans passadors, com Koke, i hem de controlar aquestes situacions”.

És un partit d’entitat, i el preparador culer no ha dubtat a assegurar: “Competirem a un gran nivell com hem fet contra altres rivals forts durant aquesta temporada. Tinc la sensació que l’equip respondrà”. A més, quant a l’actitud dels jugadors barcelonistes davant el segon classificat, ha afegit: “Haurem de posar tota la carn a la graella per guanyar el matx”. D’aquesta manera, el públic tindrà un pes important: “Estem segurs que la gent del Camp Nou animarà. Necessitem el seu suport, tant en els moments bons del partit com en els complicats”.

Més notícies aquí