FCBDesplaçaments et permet viure a Roma tota l'emoció de la Champions

FCBDesplaçaments et permet viure a Roma tota l'emoció de la Champions

Després del sorteig d'aquest divendres, ja es pot reservar el viatge d'un dia a un preu de 290 € per als socis

Un cop conegut que la AS Roma serà el proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, FCBDesplaçaments ofereix als socis i penyistes la possibilitat de viatjar al partit de tornada d’aquests quarts de final de la Champions que se celebrarà el dimarts 10 d’abril a la capital italiana.

L’oferta que es presenta per a poder viure en directe tota l’emoció de la màxima competició europea de clubs en aquest desplaçament a Roma té un preu de 290 € per als socis i de 345 € per a penyistes i socis de compromís. A aquests preus cal afegir el preu de l'entrada que és de 60 €.

El desplaçament s’efectuarà amb avió, amb sortida el mateix dimarts dia 10 i retorn a Barcelona un cop acabat el partit. El preu del viatge inclou el bitllet d'avió xarter Barcelona-Roma-Barcelona; els trasllats a Roma (aeroport-centre ciutat-estadi-aeroport); l'assegurança de viatge; l'assistència del personal del Club i un pack d'animació, a més dels 2.900 o 3.450  FCB Punts per al pla de fidelització FCBDesplaçaments+. 

Els socis i penyistes interessats ja poden reservar el seu viatge a l'enllaç següent:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut