Comença una Copa que il·lusiona

Comença una Copa que il·lusiona

El Barça Lassa s’estrena en els quarts de final aquest divendres contra Ríos Renovables Zaragoza (21.15h, Esport3/Teledeporte/Eurosport2)

La pilota ja roda a la Copa. El Barça Lassa afronta la competició amb una motivació especial, sobretot després del que va passar la temporada passada a Ciudad Real, quan els blaugrana van caure a les primeres de canvi contra Xota. Andreu Plaza i els seus jugadors han pres bona nota del que va passar i posen la màxima atenció en el partit de quarts d’aquest divendres, el debut contra Ríos Renovables Zaragoza (21,15h Esport3/Teledeporte/Eurosport2). El Barça té la única baixa de Lozano, mentre que Ríos Renovables no pot comptar ni amb Arturo ni amb Bernad, els seus dos porters titulars.

“Màxim respecte per al rival”

De res serveixen els dos precedents d’aquesta temporada favorables al Barça, el partit d’aquest divendres és a vida o mort. El tècnic Andreu Plaza ho té clar. “El Ríos Renovables està a la Copa per mèrits propis i haurem de treballar molt per estar a la propera ronda”, avisa Plaza. En el mateix sentit s’expressa Paco Sedano, que alerta sobre la defensa en zona del conjunt aragonès. “Saragossa és un rival que sempre ens costa i ens acostuma a complicar la vida”, diu Sedano. El porter de Móstoles es mostra entusiasmat per l’inici de la Copa. “L’escenari és espectacular. Per al futbol sala és una sort jugar la Copa al WiZink i hem de gaudir al màxim d’aquesta competició”, diu Sedano.

Tretzena participació a la Copa

El Barça Lassa afronta a Madrid la tretzena participació a la Copa de la seva història. Els blaugrana tenen 3 títols a les seves vitrines, els que van guanyar de manera consecutiva les temporades 2010-11, 2011-12 i 2012-13.  Des d’aleshores, el Barça només ha arribat a una final, la temporada 2014-15 a Ciudad Real, i va perdre contra Jaén (4-6).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut