El creixement de Ribas i Heurtel, vital per al Barça Lassa

El creixement de Ribas i Heurtel, vital per al Barça Lassa

El català i el francès han millorat les seves prestacions en les últimes setmanes i això ha estat clau en el creixement de l’equip

Pau Ribas i Thomas Heurtel es troben en un moment molt dolç de joc. Això es tradueix en un gran rendiment de l’equip, ja que entre tots dos condueixen les operacions del Barça Lassa des de la direcció de joc. A més, també poden jugar plegats i amb garanties, com es va demostrar durant la Copa del Rei de bàsquet guanyada pels blaugranes a Las Palmas de Gran Canaria.

Pau, en línia ascendent

Ribas, de 31 anys, està completant una molt bona temporada després d’haver superat una lesió de llarga durada durant el curs 2016/17. El de Badalona, des de l’arribada de Pesic a la banqueta, ha augmentat les seves prestacions: ha passat de 8 a 12 punts per matx i de 8 punts de valoració a 11,6 de valoració en Lliga Endesa, a més de la grandíssima Copa del Rei que va realitzar, amb 14 punts i 17,3 de valoració per matx. En competició europea ha passat de 5,5 punts a 8 per enfrontament.

El lideratge d’Heurtel

Thomas Heurtel és el líder estadístic del Barça Lassa, però la seva millora es transmet amb les sensacions a la pista. Heurtel, de 28 anys, es troba en un dels millors moments de la seva carrera, la qual cosa va quedar palesa a la Copa del Rei, de la qual va ser escollit MVP amb 14 punts, 10 assistències i una valoració de 18 per partit.

Amb l’arribada de Pesic, Heurtel ha continuat tenint protagonisme: 11,8 punts i 5 assistències per matx en els tres duels disputats, mentre que a l’Eurolliga els seus guarismes s’apropen als 10 punts per partit.

Tothom suma

D’altra banda, cal no oblidar tampoc altres jugadors que han fet un pas endavant les darreres setmanes, com Ante Tomic (de 8,3 punts a 13,75 punts a l’Eurolliga), Víctor Claver i Adrien Moerman, tant en atac com en defensa, Petteri Koponen (de 6 punts per partit a 12,5 a l’Eurolliga) i Pierre Oriola (de 7,8 punts a 11,3 punts a Europa).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut