Local

La secció de rugbi del Barça i Martín García Veiga arriben a un acord per a la desvinculació del jugador del el club

L’argentí ha rebut una oferta de l’USAP de Perpinyà i el club ha decidit no posar cap impediment davant una oportunitat esportiva com aquesta

La secció de rugbi del Barça i el jugador Martin Garcia Veiga han arribat a un acord per a la desvinculació del jugador del el club blaugrana. El jugador argentí ha demanat posar fi a la relació amb el Barça degut a l’oferta que ha rebut de l’USAP de Perpinyà.

Davant aquesta oportunitat, el Barça ha decidit no posar cap inconvenient a la sortida del jugador i no ha demanat cap mena de compensació econòmica ja que entén que és una oportunitat esportiva molt important. Cal destacar que l’USAP es troba actualment jugant a Pro 2 (segona divisió francesa) lluitant per a l’ascens a una de les millors lligues del món del rugbi, el TOP 14.

El Barça es reafirma en el seu projecte esportiu

La sortida de Veiga cap a l’USAP, un club que està lluitant per entrar a la màxima divisió francesa, és la mostra que el projecte esportiu de la secció està anant per bon camí. Tot i que la secció de rugbi segueix sent una secció amateur, la tasca del club està permetent que comencin a arribar jugadors d’alt nivell. A més, el bon joc del Barça està fent que cada cop més gent s’aficioni a aquest esport, seguint la tendència que hi ha a Espanya. De fet, recentment el Barça va poder omplir el camp de la Foixarda amb 3.200 persones pel partit de la Copa del Rei davant el SilverStorm el Salvador.

Més notícies aquí