Sporting Huelva – FC Barcelona Femení (prèvia): Liderat de nou a tir!

Sporting Huelva – FC Barcelona Femení (prèvia): Liderat de nou a tir!

13 hores, Gol: L’equip afronta la primera de les últimes vuit jornades amb la necessitat de guanyar en un camp sempre complicat per recuperar el primer lloc

Oportunitat d’or a Huelva. El Barça Femení serà de nou líder de la Lliga si venç al sempre complicat camp de l’Sporting. I és que l’empat de l’Atlètic de Madrid contra el Madrid CFF (2-2) de dissabte, una setmana més tard de l’1-1 a la Ciutat Esportiva, fa que les blaugranes continuïn depenent d’elles mateixes per ser campiones.  

S’inicia així una fase decisiva que el Barça Femení haurà de combinar també amb la Champions League, que torna dijous al camp de l’Olympique de Lió. El repte és nítid: ser el primer a enllaçar vuit victòries consecutives a la Lliga.

Llista de 18

Així, el conjunt dirigit per Fran Sánchez viatjava aquest dissabte a Huelva amb la següent convocatòria de 18 futbolistes: Ràfols, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Marta Torrejón, Olga García, Alexia, Patri, Paños, María León, Duggan, Andressa Alves, Bárbara, Bussaglia, Andonova, Martens, Aitana i Morroni. Se’n quedaven fora Roddik, Vicky Losada, Gemma, Fabiana, Andrea, Mariona i Leila, aquestes dues últimes en procés de recuperació.

L’Sporting de Huelva, per la seva banda, rebrà el Femení des de la part baixa de la classificació, encara que sense excessives angúnies. Com és habitual, les andaluses es fan fortes a casa: 17 dels 21 punts que acumulen els han guanyat com a locals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut