Derrota per acomiadar La Marina (1-3)

El CVB Barça va caure davant l’Haro Rioja Voley en l’últim partit de les blaugranes com a locals aquesta temporada

El conjunt d’Adrian Fiorenza va plantar cara a un Haro Rioja que va acabar emportant-se el penúltim partit de la temporada per 1 set a 3. Tot i que cap dels dos equips es jugava res, el matx va ser molt intens i ambdós equips van haver de lluitar per imposar el seu joc.

Un CVB Barça de més a menys

Les blaugranes van començar molt bé el partit imposant-se amb contundència en el primer set per 25-16. Les blaugranes, guiades durant bona part del partit per Raquel Brun (14 punts), Camila Maldonado (11 punts) i Sofia Muller (15 punts),  no van poder mantenir el nivell del primer set i les visitants es van aprofitar d’aquest fet.

Amb l’1-0 al marcador, el Haro Rioja Voley va fer un pas endavant i va emportar-se els tres següents sets, tots ells per la mateixa diferència: 20 a 25. D’aquesta manera, les de la Rioja van evitar que el Barça acomiadés el pavelló de La Marina amb victòria ja que aquest va ser l’últim partit del Barça com a local aquesta temporada, abans que el CVB Barça torni a la màxima competició espanyola de voleibol la propera temporada.