L’Unicaja s’imposa i el Barça perd el tren dels playoffs (0-3)

Els blaugranes no han pogut superar el conjunt d’Almeria i queden matemàticament fora de la lluita per les posicions de playoff

La secció de voleibol del Barça no ha pogut superar l’Unicaja d’Almeria, que s’ha imposat per 0 sets a 3 en un partit en el qual els blaugranes no han pogut imposar el seu joc. Al primer set els visitants han pogut agafar un avantatge de 5 punts a l’equador del parcial (6-11). Amb la diferència al marcador, el Barça ha treballat a contracorrent per intentar retallar la diferència, però finalment l’Unicaja ha acabat tancant el set per 19 a 25 (0-1).

A diferència del primer set, al segon les coses han començat molt bé per al conjunt dirigit per David Lorente. El Barça ha agafat un avantatge de tres punts als primers compassos, (4-1) però a poc a poc l’Unicaja ha anat recuperant la diferència i ha empatat el parcial a 7 punts. Ha estat llavors quan els dos equips han igualat les seves forces i el marcador ha reflectit un 14-15. A partir d’aquí, els visitants han tornat a trencar el set i han assolit un avantatge de 5 punts (15-20). Finalment l’Unicaja ha pogut posar el 0-2 al marcador després de guanyar el segon set per la mateixa diferència que el primer, 19 a 25.

Ja amb el 0-2 l’Unicaja ha fet un pas endavant per tancar el matx per la via ràpida. El conjunt andalús ha acabat tancant el set i el duel per 25 a 15 (0-3).

Una temporada dexcel·lent

Així, amb la derrota d’avui el Barça diu adeu als playoffs i tanca la temporada. Tot i no poder accedir a les eliminatòries pel títol, el Barça fa una valoració molt positiva del curs. Amb l’objectiu de la permanència encarrilat a la primera volta de la competició, els blaugranes es van poder classificar per a la Copa del Rei i han estat en la lluita pels playoffs fins a les últimes jornades de Lliga. Els culers tancaran la campanya 2017/18 a la pista del Melilla el cap de setmana vinent.