El Barça posa el Polo contra les cordes (2-1)

El matx ha acabat amb victòria local, però el bon joc del Barça confirma el bon estat del conjunt dirigit per Oriol Torras

El Barça ha saltat al camp del Polo amb la intenció de posar les coses difícils al líder de la Lliga. Al primer període la igualtat ha estat màxima, i, malgrat que han estat els locals els que han controlat la possessió, el Barça ha generat les ocasions de perill. La més clara ha estat al minut 2, quan una passada de Miki Delàs que ha rematat Quim Malgosa ha picat al pal de la porteria del RC Polo. Tot i així, cap dels dos equips s’ha pogut avançar al final del primer temps.

Al segon quart els locals han començat a trobar-se més còmodes i han pogut convertir la possessió en ocasions de perill. Superats els tres minuts del segon període, el Polo s’ha avançat al marcador a la sortida d’un penal córner. Aquesta acció, la del penal córner, s’ha repetit fins a sis vegades de manera seguida pocs minuts més tard, i el Polo lha desaprofitat gràcies a les bones aturades de Christian Peñalba.

El Barça tanca el Polo al seu camp

A la represa el Barça ha continuat controlant un Polo incapaç de generar perill i que ha vist com, quan ha pogut trobar la porteria del Barça, el porter blaugrana ha resolt sense problemes. Superat el minut sis del tercer període el Barça ha forçat un penal córner que ha transformat Floris Vanson en el segon intent (1-1), després que el primer s’hagi repetit, ja que la bola ha picat en els peus d’un defensor. Amb l’empat al marcador el partit ha tornat al guió inicial: els locals han tingut molta possessió i poques ocasions, i el Barça, ben organitzat en defensa, ha intentat sortir al contracop. Però només dos minuts més tard el Polo ha pogut avançar-se de nou i ha posat el 2-1 a l’electrònic a poc menys de nou minuts per al final del tercer període.

Amb un quart per disputar-se el conjunt d’Oriol Torras ha canviat completament el ritme del matx. Els blaugranes han passat a dominar el joc i a crear ocasions de perill clares que han posat contra les cordes el líder de la Lliga. Als últims tres minuts del duel el Barça ha estat capaç de tancar completament els locals al seu camp, però finalment el Polo ha tirat d’ofici per conservar el resultat i la victòria (2-1).