El rebot i la defensa, claus en la millora del Barça Lassa

El rebot i la defensa, claus en la millora del Barça Lassa

L’equip de Pesic va agafar 50 rebots a la pista de l’Olympiacos i es va quedar a un del seu rècord

El Barça Lassa va completar a Atenes un dels millors partits de la temporada. El 63-90 a la pista del que era el segon classificat de l’Eurolliga és un reforç important per a la moral dels blaugranes, que s’han demostrat de què són capaços. En els tres últims partits −Estrella Roja, Reial Madrid i Olympiacos− han guanyat per diferències superiors als 20 punts.

Rebot a rebot

Una de les claus del triomf al Pireu va ser la producció en l’aspecte rebotejador. Els blaugranes en van agafar un total de 50, la segona millor xifra de l’Eurolliga aquesta temporada després dels 53 del Maccabi Tel Aviv. El rècord dels barcelonistes són 51 rebots, el 2008 contra la Virtus Roma.

D’altra banda, cal destacar la producció interior d’homes com Adrien Moerman, que va acabar el matx amb 17 punts i 13 rebots per una valoració de 24, Ante Tomic (19+10) i Pierre Oriola (12+8).

La defensa, clau

I és que els homes de Pesic han millorat, i molt, les seves prestacions defensives, i això és clau per al futur pròxim de l’equip. Aquest mes de març, amb cinc partits disputats fins ara, l’equip culer encaixa 20 punts menys per partit que fa tan sols un mes: dels 85,7 punts del febrer als 66,8 d’aquest mes de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut