Insígnies de plata per als socis del 1993

Insígnies de plata per als socis del 1993

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova han lliurat els guardons en un acte celebrat a l’Auditori 1899

Més de 140 socis han rebut aquest vespre la insígnia de plata del Club en un doble acte celebrat a l’Auditori 1899 i al què ha assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat pel directiu Pau Vilanova.

Aquest nou lliurament d’insígnies de plata ha estat destinat a socis que es van vincular al FC Barcelona durant l’any 1993, i per facilitar la comoditat i alleugerir l’espera, els socis  han estat citats en dues convocatòries.

Dirigents de l’esport català han estar presents entre els socis que han assistit a l’acte del lliurament d’insígnies. D’una banda, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, ha estat un dels socis que ha recollit la seva insígnia de plata, mentre que el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, ha assistit com acompanyant del seu fill, que ha estat qui ha rebut la insígnia.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat que es van fer del Club en un època molt especial, “com va ser aquella marcada pel Dream Team i per la final de Wembley que ens va donar la primera Copa d’Europa. Us vau fer socis en un període d’èxits i heu pogut viure uns anys fantàstics que ens han permès que ara es pugui dir sense cap dubte que som el millor Club del món”.

El vicepresident primer blaugrana ha destacat també el bon moment econòmic de l’entitat i la força social que té arreu el Barça i que, en pròpies paraules de Jordi Cardoner, “ens converteix en el club més estimat i admirat del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut