La Penya Els Tamarells, 15 anys d’història, 1.215 socis i una nova seu

La Penya Els Tamarells, 15 anys d’història, 1.215 socis i una nova seu

La Penya Barcelonista Els Tamarells celebra 15 anys d’història amb la inauguració d’una nova seu

En motiu del 15è aniversari de la Penya Barcelonista Els Tamarells, es van organitzar una sèrie d’actes durant el cap de setmana del 17 i 18 de març. El dissabte dia 17 a la tarda, l’auditori l’Esponja de Ses Salines va acollir l’acte inaugural, un col·loqui dedicat al jugador Ladislau Kubala i a l’Avi del Barça, on hi van assistir el fill de Kubala i el propi Joan Casals.

En aquest col·loqui també hi van assistir Ricardo Serna, ex jugador del Dream Team i membre de l'ABJ i el periodista Joan Poquí. A través dels convidats, es va fer un repàs de la història del FC Barcelona des de dues vivències totalment diferents. La primera, retrocedint als anys 50 a través de l’experiència d’un gran ex jugador i entrenador com Kubala, i l’altra, a través de  les curioses i divertides anècdotes que ha viscut en Joan Casals, Avi del Barça, convertit en un dels personatges culers més emblemàtics i carismàtics des de l’any 1984.

El diumenge 18 es va aprofitar per inaugurar la nova seu de la penya mallorquina, situada al carrer Horts número 50 de Felanitx. Un quartet de xeremiers va donar el tret de sortida a la celebració i tot seguit es va tallar la cinta blaugrana inaugural. La presentació de l’acte va anar a càrrec de Pere Ferrer, mestre de cerimònies dels actes més importants que fa la penya i on hi van assistir dos-cents socis i seguidors barcelonistes.

La representació blaugrana va ser encapçalada pels fills de Laszi Kubala i de Joan Seminario, l’Avi del Barça, el president de la Federació de Penyes, Òscar Escoda, el president del Parlament de les Illes Balears, Baltasar Picornell, el batle de Felanitx Joan Xamena, el president de la Federació de Penyes del Bages, el Berguedà i la Cerdanya Ramon Burniol, la senadora Catalina Soler i els periodistes José Luís Carazo, Quique Guasch, Pere Escobar i Joan Poquí.

Un cop inaugurada la seu, es va oferir una visita guiada per les noves instal·lacions, que incorporen una infinitat de detalls. En destaquen els murals del Camp Nou, una fotografia de les 6 copes aconseguides pel Barça l’any 2009, el podi de la Pilota d’Or 2010 amb Xavi, Iniesta i Messi,  el recopilatori de fotografies dels actes més destacats de la penya durant aquests 15 anys o el racó dedicat al futbol femení i als esportistes mallorquins.

El punt i final va tenir lloc al recinte de Son Fuaní, situat a Campos, un escenari habitual de les grans celebracions de la penya durant aquests quinze anys. Les diferents autoritats també es van traslladar fins aquest punt, on es va organitzar un gran dinar popular amb l’assistència de les penyes barcelonistes de Peguera, Porreres, Muro, Sa Indioteria i Maria de la Salut. Un cop finalitzat el dinar, els assistents van poder visionar el partit de Lliga FC Barcelona – Athletic Bilbao que es disputava aquella mateixa tarda. Un final rodó per celebrar la victòria del Barça i el 15è aniversari d’una de les penyes més nombroses del FC Barcelona arreu del món, Els Tamarells. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut