Barça Lassa – Reus Deportiu: El liderat es decideix al Palau!

Barça Lassa – Reus Deportiu: El liderat es decideix al Palau!

(18.00 hores, Esport3) El feu blaugrana acull un clàssic que promet estar a l’alçada d’una OK Lliga de la qual Barça, Liceo i Reus aspiren a acabar líders aquest dissabte

El liderat de l’OK Lliga té més pretendents que mai. L’empat de dimarts a Riazor (2-2) va donar vida a un Reus Deportiu que es presenta aquest dissabte al Palau Blaugrana (18.00 hores, Esport3 i OK Liga TV) per jugar un duel en què hi ha la primera plaça en joc. El Barça Lassa, amb dos punts més que el Liceo i amb tres més que el Reus, desitja fer valer el factor Palau per poder fer un pas endavant a la competició regular: “Espero que vingui molta gent al Palau, perquè el partit s’ho mereix. Segur que l’afició no fallarà i ens donarà el suport que necessitem”, ha expressat Edu Castro.

En cas de victòria, els blaugranes acumularien tota una volta sencera d’OK Lliga sense perdre i deixarien el Reus sis punts per sota (a Reus es va perdre 3-2, i també s’haurà d’intentar guanyar el goal-average particular). Si el matx acaba en empat o derrota, el Liceo hauria de guanyar a Girona per assolir el primer lloc. I si els gallecs no guanyen i els roig-i-negres s’imposen al Palau, els de Jordi Garcia serien els nous líders a falta de set jornades.

Edu Castro: “En atac, el Reus et posa al límit”

“El Reus té una qualitat individual immensa i, a més, aquest any tenen un ordre defensiu molt important”, ha explicat Edu Castro davant els mitjans de comunicació, i ha afegit que “en atac et posen al límit”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Pablo Álvarez: “Serà un partidàs! El Reus és un equip molt complet, amb gran poder ofensiu”. “Tot i que després queden diverses jornades, serà un partit clau per a l’OK Lliga”.

El d’aquest dissabte serà el tercer duel daquesta temporada entre els equips dirigits per Edu Castro i Jordi Garcia. A la Lliga Catalana es va guanyar (5-2), i també es va acabar amb victòria a la semifinal de la Copa (1-3). En canvi, es va perdre a Reus a la primera volta de l’OK Lliga (3-2), en l’última derrota dels culers.

Els reusencs acumulen ara nou victòries seguides a la Lliga i han entrat de ple en la lluita pel títol gràcies, en part, al rendiment de Càndid Ballart a la porteria, la solidesa d’Albert Casanovas i Romà Bancells en defensa, l’energia de joves com Joan Salvat i Àlex Rodríguez i la inspiració dels golejadors Marc Torra (19) i Raül Marín (44; pitxitxi).

Pablo Álvarez: “No hem de donar més importància al que va passar a Riazor”

Després del partit jugat dimarts a Riazor, l’equip s’ha exercitat dijous i divendres al Palau amb l’esperança que Pau Bargalló pugui rebre aquest dissabte l’alta mèdica. Sobre la polèmica generada en l’última acció de l’enfrontament contra el Liceo, Edu Castro ha expressat que “és molt cansat discutir evidències”. “Tothom ho ha vist moltes vegades i els àrbitres l’encerten. Ara hem de girar full”. I Pablo Álvarez ha afegit: “No hi hem de donar més importància. Primer deien que era gol de Carlo Di Benedetto, després deien que la tocava Sergi Fernándezm i ara diuen que sóc jo qui la toca, però això no és així. Els àrbitres van fer el correcte”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut