Últim bitllet cap als play-off

Últim bitllet cap als play-off

El conjunt de David Lorente necessita una victòria per mantenir les opcions d’entrar al play-off per continuar millorant una temporada perfecta

El Barça de voleibol rep l’Unicaja Almeria en el partit corresponent a la 21a jornada de Lliga, la primera de les dues que es disputen amb horari unificat (18.00 h). Els blaugranes necessiten guanyar i esperar un error del Río Duero Soria i de l’Ushuaïa Ibizi Voley per jugar-se l’accés al play-off en l’última jornada de Lliga.

La cirereta a una temporada perfecta

Tot i que el Barça depèn d’una carambola una mica estrambòtica per aconseguir la quarta plaça de la Lliga, els blaugranes ja parlen d’una temporada “plena d’èxits”, no només per estar en la part alta de la classificació i en la lluita pel play-off, sinó també per la classificació dels blaugranes per a la Copa del Rei, en què ja van demostrar el seu gran nivell de forma tot i quedar eliminats als quarts de final.

Fregant la victòria a la Copa

L’últim precedent entre el Barça i l’Unicaja és el de la Copa, en què els d’Almeria van acabar imposant-se en un partit on el Barça va fregar una remuntada espectacular. Després de caure en els dos primers sets, els blaugranes van tornar al partit i van guanyar els dos següents sets amb contundència. Finalment, en el set d’or, l’Unicaja va acabar guanyant el partit per 3 sets a 2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut