Victòria sense premi (47-54)

L’UNES Barça s’imposa a un CAI que no ha pogut plantar cara, però els blaugranes no poden guanyar l’average al conjunt aragonès

La secció de bàsquet en cadira de rodes s’ha imposat aquesta tarda a la pista del CAI Deporte Adaptado per 47-54. El conjunt d’Oriol Claret ha dominat des d’un inici conscient que necessitava guanyar de més de 14 punts si volia guanyar l’average al conjunt de Saragossa i acabar la fase de grups en primera posició.

Domini blaugrana durant 40 minuts

El Barça no ha dubtat i des del començament ha imposat el seu joc. Ja al primer període ha obert un avantatge de 9 punts que ha permès als blaugranes creure en la victòria per més de 14 punts. El Barça ha continuat controlant el joc, i ha tingut moments en què ha dominat d’onze punts. Però sempre que els barcelonistes s’apropaven al número màgic els locals es tornaven a ficar en el partit. Al descans el Barça havia fet la meitat de la feina, ja que el conjunt d’Oriol Claret guanyava de 7 punts (22-29).

A la represa els locals han premut l’accelerador i s’han ficat a només dos punts al final del tercer quart (36-38). Tot i que a l’últim quart el Barça ha tornat a obrir una diferència important, no ha pogut arribar a l’avantatge de 14 punts que necessitava i ha acabat guanyant per 7 punts de diferència (47-54).